- uvařená špalda
 - fazole cannellini
 - fialový batát
 - dýně
 - pórek
 - olej
 - umeboshi pasta
 - rýžové miso
 - dlouhý pepř
 - sůl
 - čerstvá petrželka
 
Jak připravit zapečenou zeleninu se špaldou a fazolemi
- Veškerou zeleninu nakrájejte na malé kousky, abyste si usnadnili pečení.
 - Fazole cannellini rozmixujte s miso pastou, pyré umeboshi, pepřem, solí a trochou vody.
 - Na pekáček (použila jsem poklici od skleněného kastrůlku) dejte olej a pekáček důkladně vymažte.
 - Do pekáčku dejte první vrstvu, tou je uvařená špalda ochucená trochou soli.
 - Na špaldu dejte nakrájenou a osolenou zeleninu.
 - Podlijte trochou vody. Pečte na 160°C asi 25 minut.
 - Poté nalijte krém z fazolí cannellini, zakápněte olejem a dopečte dalších 15 minut. Posypejte petrželkou.
 
Objev jak ozdravit jídelníček pro lepší postavu a zdraví teď hned!
Chci začít 100% ZDARMA
    Praktické
- Množství ingrediencí přizpůsobte počtu strávníků.
 - Zeleninu krájejte na malé kostičky, bude pak lépe a rychleji upečená.
 - Pro bezlepkovou dietu použijte místo špaldy bezlepkovou obilovinu.
 
Obměna
- Můžete použít jinou zeleninu podle sezóny a stavu zásob.
 - Místo fialového můžete použít klasický batát.
 - Použijte jakýkoliv pepř.
 - Fazole cannellini můžete vyměnit za jakékoliv jiné bílé fazole.
 - Místo rýžového můžete přidat jakékoliv jiné oblíbené miso.
 - Pokud nemáte umeboshi pastu, můžete ji vynechat a dochutit pokrm umeoctem.
 
Děti
- Vhodné pro děti od 2 let, ale ubereme olej, sůl a koření.
 
PS: Přemýšlíš, co uvařit pro lepší postavu?
Pojď to zjistit! 😁 Tisíce lidí shodily 5 kg za 14 dní - zdravě, bez deficitu, dřiny a chemie. Jak to? Máme totiž chutný hubnoucí jídelníček, který tě zbaví zadržované vody a nastartuje tvůj metabolismus. Naskoč do letní výzvy a začni!







Komentáře
Zdravím, připravovala jsem včera. Není škoda vystavovat miso teplotě při pečení..??