Domů > Magazín > Jídlo pod lupou

Kdy nám celozrnné potraviny škodí?

To, že bílá mouka jsou jen prázdné kalorie, věděli vědci již dávno. Nyní se to dostalo více do povědomí a opět se dává přednost celozrnným potravinám, které jsou plné živin. Bohužel zrychlená moderní doba z nich udělala jedy, které nám mohou ublížit. Přitom obilí je úžasná potravina, která by měla být základem našeho jídelníčku. Jak ho upravovat, aby našemu tělu dodalo všechny benefity, které nabízí, a neškodilo? Pojďme se inspirovat u našich předků.

Přístupné členům klubu Jíme Jinak

Prozkoumat Klub

Členové Klubu mají na Jíme Jinak prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

🌞 TIP: Sada na letní hubnutí - stáhni si hned teď ZDARMA.

PS: Chceš se dát koncem léta opět do pohody?

Pojď do 14 denního programu s námi! Srovnáme zažívání, pochutnáme si, uklidníme mysl a podpoříme se navzájem ve skvělé partě!
Chci lepší postavu!

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

17 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Klub
Děkuji za článe...
Ukázat další komentáře