V článku dále zjistíte:
- Jak se dělí mouky a k čemu se jednotlivé mouky používají
- Jaké jsou rozdíly mezi bílými a celozrnnými moukami
- Detailní seznam všech lepkových i bezlepkových mouk- co obsahují, jak je použít a jaké mají vlastnosti
- Jakými moukami a v jakém množství nahradit bílou mouku, aby se vše povedlo
Přístupné členům klubu Jíme Jinak
Prozkoumat KlubČlenové Klubu mají na Jíme Jinak prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤
Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové
Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.
PS: Chceš se dát koncem léta opět do pohody?
Pojď do 14 denního programu s námi! Srovnáme zažívání, pochutnáme si, uklidníme mysl a podpoříme se navzájem ve skvělé partě!
Chci lepší postavu!
Komentáře