- 200 g thajské červené celozrnné rýže
 - ředkvička
 - vodnice
 - červená cibule
 - jarní cibulka
 - pórek
 - rukola
 - česnek
 - kmín
 - černý kmín (černucha/nigella sativa)
 - umeocet
 - sůl
 - olej
 
Jak připravit voňavou jarní rýži s vodnicí
- Uvařte rýži podle návodu na obalu. Když je uvařena, sceďte jí, ale ponechte ji v trošce vody, ve které se vařila. Osolte a promíchejte a zatím dejte stranou.
 - Na pánev dejte olej, semínka obou kmínů, nasekanou červenou cibulku, česnek a pórek. Zlehka orestujte, přidejte na kostičky nakrájenou ředkvičku a vodnici. Pokapejte umeoctem a povařte. Vařte opravdu velmi krátce, zelenina má být křupavá a ne rozvařená. Zachová si tím nejen barvu, ale i vitamíny a důležité nutrienty.
 - Nasekejte rukolu, nakrájejte jarní cibulku, do pánve přidejte vařenou rýži, promíchejte, ochutnejte a případně dochuťte. Ve finále přidejte rukolu a cibulku.
 
Objev jak ozdravit jídelníček pro lepší postavu a zdraví teď hned!
Chci začít 100% ZDARMA
    
Praktické informace
- Červená neloupaná rýže je bohatá na minerály a vitamíny.
 
Obměna
- Můžete použít jakoukoliv rýži.
 - Můžete doplnit i jinou zeleninou.
 
Děti
- Vhodné pro děti od 2 let, ale ubereme olej a sůl a vynecháme koření.
 
PS: Přemýšlíš, co uvařit pro lepší postavu?
Pojď to zjistit! 😁 Tisíce lidí shodily 5 kg za 14 dní - zdravě, bez deficitu, dřiny a chemie. Jak to? Máme totiž chutný hubnoucí jídelníček, který tě zbaví zadržované vody a nastartuje tvůj metabolismus. Naskoč do letní výzvy a začni!




Buďte první, kdo napíše komentář