- žlutý patizon
 - cuketa
 - tempeh
 - olej
 - česnek
 - černý kmín (černucha/nigella sativa)
 - kmín
 - pažitka
 - ovesné vločky
 - kurkuma
 - sůl
 - citrónová šťáva
 
Jak připravit ovesnou kaši s cuketou a patizonem
- Ovesné vločky namočte na 30 minut do vody.
 - Tempeh, cuketu a patizon nasekejte a přidejte koření..
 - Na pánev dejte olej, koření, prolisovaný česnek, nasekanou cuketu, tempeh a patizon a osmahněte.
 - Přidejte scezené vločky, kurkumu, sůl, zalijte vodou a za stálého míchání vařte, dokud nevznikne měkká kaše.
 - Naservírujte na talíř, pokapejte citrónová šťávou a posypejte nasekanou pažitkou.
 
Objev jak ozdravit jídelníček pro lepší postavu a zdraví teď hned!
Chci začít 100% ZDARMA
    Praktické
- Citrónová šťáva je v receptu důležitá, kvůli chuti.
 - Do tohoto recept můžete využít odřezky z receptu Mls na špejli.
 - Množství ingrediencí přizpůsobte počtu strávníků. Na osobu počítejte 50 g ovesných vloček.
 - Pro bezlepkovou verzi použijte bezlepkové ovesné vločky.
 - Pro verzi bez sóji použijte domácí nesójový tempeh (čočkový, hrachový, cizrnový apod.).
 
Obměna
- Můžete použít jakékoliv vaše oblíbené koření.
 - Zeleninu můžete obměnit podle sezóny a chuti.
 
Děti
- S menším množstvím oleje a soli a bez pikantního koření vhodné pro děti od 2 let.
 
PS: Přemýšlíš, co uvařit pro lepší postavu?
Pojď to zjistit! 😁 Tisíce lidí shodily 5 kg za 14 dní - zdravě, bez deficitu, dřiny a chemie. Jak to? Máme totiž chutný hubnoucí jídelníček, který tě zbaví zadržované vody a nastartuje tvůj metabolismus. Naskoč do letní výzvy a začni!




Komentáře
Dobrota Blanka. Dýně hokkaido kvůli spotřebě použita
Nedávno mi syn říkal, že by si moc rád dal ovesnou kaši na slano, tak jsem už odhodlaná ji udělat. V minulosti jsem dělala jen s osmaženou cibulkou, ale to už je let.